Uutiset

Tampere Puolimaraton juostaan lauantaina

Tampere Puolimaraton juoksuttaa kymmenen kilometrin ja puolimaratonin osallistuja Tampereen keskusta-alueella lauantaina 10.9. Kaupunkialueella juoksu aiheuttaa liikenteelle pysähdyksiä 15-16 välisenä aikana.

Tampere Puolimaraton juostaan lauantaina

Kuudes Tampere Puolimaraton juoksuttaa kymmenen kilometrin ja puolimaratonin osallistuja Tampereen keskusta-alueella lauantaina. Yli 1 300 juoksijaa lähtee matkaan kello 15.00 Tampereen Keskustorilta.

Reitti alkaa lenkillä Finlaysonin alueen läpi, minkä jälkeen matka jatkuu Hämeenpuistosta Puutarhakadulle ja Patosillan yli Tampellan ja Palatsinsillan kautta Tammerkosken niskalle. Sieltä matka jatkuu rantaa pitkin Naistenlahteen ja Lapinniemeen, minkä jälkeen suunnataan Ratinan stadionille. Siellä puolimaratonin juoksijat saavuttavat matkan puolivälin stadionin mondolla ja kymmenen kilometrin juoksijat saapuvat maaliin stadionin taakse Laukonsillalle. Puolimaratonin osallistujat jatkavat matkaansa Hatanpään kautta kohti Härmälän rantapuistoa, ja palaavat sieltä Hatanpään rantaa pitkin maaliin Laukonsillalle. Reittikarttaan voi tutustua osoitteessa www.puolimaraton.fi

Tampere Puolimaratonin järjestää Tampereen Pyrintö ry, ja tapahtuman tuotolla tuetaan seuran lasten ja nuorten urheilutoimintaa. Kaupunkialueella juoksu aiheuttaa liikenteelle pysähdyksiä 15-16 välisenä aikana.
 

Tampere Puolimaratonin tuottaja Kari Ahonen kertoo tapahtumasta: