Uutiset

Maailman paras Tina Turner-tribuutti lauantaina Ideaparkissa

Cookie saapui Lempäälään tyylikkäästi Bentleyllä.

Maailman parhaaksi Tina Turner tribuutiksi luonnehdittu Cookie Watkins saapuu Las Vegasista esiintymään Lempäälän Ideaparkiin lauantaina kello 13.

Maailman paras Tina Turner-tribuutti lauantaina Ideaparkissa

Maailman parhaaksi Tina Turner tribuutiksi luonnehdittu Cookie Watkins saapuu esiintymään Lempäälän Ideaparkiin. Ulkomuotoaan ja ääntään myöten rock´n´ rollin kuningatar Turneria muistuttava Cookie saapuu Suomeen turvamiesten saattelemana Las Vegasin esiintymislavoilta. Yhdysvaltalainen artisti konsertoi Ideaparkin Keskuspuistossa lauantaina 3.9. klo 13.

Lauantai-iltana Cookiella käynnistyy Tampereen Viihdepalatsissa yhteensä yli 20 konsertin Tina Turner Tribute & The Toyboy -esiintymiset, jotka jatkuvat lokakuun alkupuolelle asti Viihdepalatsissa. "Toyboyna" esityksissä nähdään Markus Hämäläinen. 

Cookie Watkins haastattelussa (in english):