Uutiset

Kännykällä kuvaamista ja paljon muuta - Ahjolan kursseilla vielä tilaa

Ahjolan kansalaisopiston kurssit alkavat ensi viikolla, mutta kursseille ehtii vielä ilmoittautua. Ilmoittautua voi internetin kautta kaikkina aikoina.

Kännykällä kuvaamista ja paljon muuta - Ahjolan kursseilla vielä tilaa

Ahjolan kansalaisopiston syksyn kurssit alkavat ensi viikolla, mutta vielä ehtii mukaan. Opiston kotisivuilta www.ahjola.fi voi käydä selaamassa kurssitarjontaa. Internetin kautta voi ilmoittautua koska vain ja puhelinilmoittautumisia vastaanotetaan arkisin klo 10–15, sekä iltapäivystyspäivinä ma-ti 5.-6.9. ja 12.-13.9. klo 18 asti.

Tarjolla on mm. Tumpelo-ompelua miehille, jotka haluavat oppia korjaamaan itse vaatteensa sekä
mobiilivalokuvaamisen kurssi, jossa saa opetusta älypuhelimilla ja padilla kuvaamiseen. Liikuntakursseilla pääsee harrastamaan jumpan, joogan ja tanssin ohella myös putkirullaamalla ja dynaamisesti venyttelemällä. Uutta on myös Belly Dance in English for beginners.

Suomalaisista jokamiehenoikeuksista luennoidaan englanniksi kurssilla Everyman´s rights and outdoors in Finland. Ahjolan yleisluennoilla Haulitehtaalla kerrotaan pispalalaisista kirjailijoista. Yleisluennoille on vapaa pääsy.
 

Ahjolan kansalaisopiston rehtori Pilvi Mansikkamäki kertoo syksyn kurssiohjelmasta: