Uutiset

Berthan pojat kokkaavat Food Campin Food & Art –illallisilla

Food Campin Food & Art –illalliset järjestetään torstaista lauantaihin 25.-27. elokuuta Mäntässä Gustaf-museossa. Tapahtumassa keittiömestarit Pekka Salmela ja Mika Roito vastaavat kahdeksan ruokalajin illallisesta.

Berthan pojat kokkaavat Food Campin Food & Art –illallisilla

Mäntässä järjestetään Food Campin Food & Art –illalliset torstaista lauantaihin 25.-27. elokuuta Gustaf-museossa. Gustaf-museo goes Poetry – or not –tapahtumassa myös Ravinteli Berthasta tutut keittiömestarit Mika Roito ja Pekka Salmela saapuvat museoon kokkaamaan. 

Illallisen teemana on ”lihaisaa runoutta ja tunteikasta ruokaa”. Tarjolla on kahdeksan ruokalajin illallinen, joka sisältää muun muassa ilmakuivattua possua, kampasimpukkaa, tartaria ja kylmäsavustettua turskanpäätä.

Keittiömestarit Mika Roito ja Pekka Salmela kertovat lisää Ravinteli Berthan roolia tapahtumassa 23.8.2016