Uutiset

Tampereen Komediateatteri juhlii satavuotiasta Suomea kotimaisilla kantaesityksillä

Satavuotisen Suomen kunniaksi kaikki vuoden 2017 Tampereen Komediateatterin ensi-illat tulevat olemaan pelkästään kotimaisia kantaesityksiä. Juhlavuoden avaa Mieletön Suomen historia Suomi 100 -juhlavuoden.

Tampereen Komediateatteri juhlii satavuotiasta Suomea kotimaisilla kantaesityksillä

Satavuotisen Suomen kunniaksi kaikki vuoden 2017 Tampereen Komediateatterin ensi-illat tulevat olemaan pelkästään kotimaisia kantaesityksiä. Ensi-iltoja tulee olemaan ainakin kuusi.

Juhlavuoden avaa Riku Suokkaan, Heikki Syrjän ja Heikki Vihisen kotimainen uutuuskomedia Mieletön Suomen historia. Esityksessä Tampereen Komediateatteri valmistautuu Suomi 100 –vuotta juhlanäytökseen. Taiteellisten ristiriitojen vuoksi teatterinjohtaja joutuu turvautumaan äärimmäisiin keinoihin pelastaakseen ensi-illan: Hän kidnappaa joukon taiteilijoita, joiden tehtävänä on saada ensi-ilta aikaan kenoilla millä hyvänsä. Tästä lähtee humoristinen pikakelaus kansamme vaiheista. Rooleissa nähdään Heikki Hela, Jere Riihinen ja Marika Heiskanen.  Ensi-ilta on 18. tammikuuta. 
 

Heikki Hela ja Riku Suokas kertovat tarkemmin Mieletön Suomen historia -esityksestä. 15.8.2016