Uutiset

Kaupin keilahalli sai uuden ilmeen

Tamperelaiskeilaajat pääsevät alkavalla kaudella uusituille radoille, kun Kaupin keilahallin remontti saatiin valmiiksi ja halli avattiin maanantaina.

Kaupin keilahalli sai uuden ilmeen

Kaupin keilahallin radat uusittiin kesän aikana ja samalla laitettiin hallin sisätilat muutenkin uuteen uskoon. Etenkin kilpakeilaajille uudistus oli tarpeen ja Tampereen olosuhteet ovat jälleen lajin edellyttämällä tasolla. Tampere on saanut myös järjestettäväkseen miesten SM-kilpailut vuodelle 2018.

Kaupissa panostetaan kuitenkin kilpakeilailun lisäksi myös viihdekeilailuun. Hallissa on pian taas tarjolla myös hohtokeilailua ja myös lapset on huomioitu keilahallin tarjonnassa.

Keilahallille tultaessa näkyvä uudistus on myös vanhan kassan sulkeminen. Jatkossa kassapalvelut ja ravintolapalvelut saa samalta tiskiltä,  kun Tampereen Keilailuliitto otti hoitaakseen myös hallin ravintolatoiminnan.

Toiminnanjohtaja Tiina Viljakka kertoo keilahallin remontista