Uutiset

Iskelmä-Finlandia Suvi Teräsniskalle

Vuoden 2016 Iskelmä-Finlandia-voittaja on Suvi Teräsniska. Nokian kaupungin lahjoittaman 10 000 euron palkinnon saajan valitsi asiantuntijaraati.

Iskelmä-Finlandia Suvi Teräsniskalle

Iskelmä-Finlandia jaettiin perjantaina Tapsan Tahtien yhteydessä iskelmälaulaja Suvi Teräsniskalle. Valinnan teki Turkka Malin johtama asiantuntijaraati. Tunnustus tehtiin kevyen musiikin eteen tehdystä työstä, ja palkinto on arvoltaan 10 000 euroa. Palkinnon myönsi Nokian kaupunki.

Palkinnon ojensivat Nokian kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Jari Haapaniemi ja Iskelmä Finlandia -raadin puheenjohtaja Mali. Palkinto jaettiin 15. kerran. Raati perusteli valintaansa muun muassa sillä, että Teräsniska on osaltaan vaikuttanut siihen, että iskelmägenren raja-aidat ovat laventuneet ja iskelmä on saanut uusia kuulijoita myös nuoremmasta sukupolvesta.

– Teräsniska on osaltaan vaikuttanut vahvasti siihen, että iskelmästä on tullut coolia, raati perustelee.

STT 

Suvi Teräsniska Juha Koivusen haastateltavana