Uutiset

Thaimaalaista tunnelmaa Tampereen keskustassa lauantaina

Tapahtuman tuottaja Inka Helin ja tapahtuman vastaava tuottaja Saara Saarteinen

Piknik-tapahtuma Thailand Festival valtaa Laikunlavan ympäristön 6.8.2016 kello 11-16. Aiempina vuosina tapahtuma on saavuttanut suuren suosion.

Thaimaalaista tunnelmaa Tampereen keskustassa lauantaina

Elävän musiikin, tanssiesitysten ja kamppailulajinäytösten lisäksi tapahtumassa maistellaan thaimaalaisia herkkuja. Tapahtumassa voi myös osallistua käsityöpajoihin, ottaa kosmeettisia tatuointeja ja ostaa thaimaalaisia käsitöitä. Festivaalin esiintyjät ovat Thaimaan klassisen tanssin ja musiikin parhaimmistoa. 

Tampereen kaupungin tapahtumatoimistolta tapahtuman vastaava tuottaja Saara Saarteinen kertoo, että tapahtuman ideana on yhdistää montaa asiaa: tapahtuma on Tampereen keskustan sydämessä kauniilla alueella, jossa voi ruuan ja piknikin lomassa nauttia korkea kulttuuria ja vieläpä maksutta. 

Thailand Festivalin järjestää Thaimaan Suomen suurlähetystö yhteistyössä Tampereen kaupungin tapahtumatoimiston kanssa. Tapahtumaan on vapaa pääsy.
 

Inka Helin ja Saara Saarteinen kertovat tapahtumasta tarkemmin 04.08.16