Uutiset

Syöpäsäätiölle rahaa keräävä Hyvät naurut -tapahtuma Tapahtumien yössä

Hyvät Naurut -ilta tarjoaa stand up -komiikkaa mm. Arimo Mustosen, Joonas Korhosen ja Tomi Haustolan toimesta. Kaikki lipputulot lahjoitetaan kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen.

Syöpäsäätiölle rahaa keräävä Hyvät naurut -tapahtuma Tapahtumien yössä

Tampereella vietetään Tapahtumien yötä 4.8.2016, jolloin Yo-talolla järjestetään Hyvät Naurut –ilta, jonka lipputulot lahjoitetaan kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen. Stand up-komiikkaa tarjoavat koomikot Antti Syrjä, Arimo Mustonen, Joonas Korhonen, Jaakko Suomala, Sampsa Simpanen ja Tomi Haustola. Esitys Yo-talolla alkaa klo 19.00. Hyvät naurut -tapahtumilla on tarkoitus kerätä 10 000 euroa Syöpäsäätiölle. Tapahtumissa esitetään stand up -komiikkaa ja muuta viihdettä. 

Arimo Mustonen kertoo tarkemmin Hyvät Naurut -illasta