Uutiset

Koulukadulla ammutaan salibandyrankkareita

Kautta aikojen ensimmäiset salibandyn rangaistuslaukauksien SM-kisat järjestetään Tampereen Koulukadun kentällä lauantaina 30.7. Kaikille avoimeen turnaukseen voi ilmoittautua 29.7. asti.

Koulukadulla ammutaan salibandyrankkareita

Kautta aikojen ensimmäiset salibandyn rangaistuslaukauksien SM-kisat järjestetään Tampereen Koulukadun kentällä lauantaina 30.7. Turnauksessa kisataan ikään, sukupuoleen ja lajitaustaan katsomatta yhdessä sarjassa 4+1-henkisin joukkuein.

Suomen Salibandyliitolta SM-arvon saaneeseen turnaukseen on ilmoittautunut mm. Ilveksen liigamiehistön jääkiekkoilijoista koostuva joukkue, ja myös salibandyn pirkanmaalaisia huippuja on mahdollisuus päästä turnauksessa haastamaan.

Koko perheen ulkoilmatapahtumassa kisataan rennossa hengessä livemusiikin ja dj:n vuoroin säestäessä. Kolme parasta joukkuetta pokkaa rahapalkinnon sekä ilmaisen osallistumisen myös ensi vuonna järjestettävään SM-rankkariturnaukseen.

Turnaukseen voi ilmoittautua täältä: www.ilvessalibandy.fi/joukkue7907/23785
 

Ilves Edustuksen päävalmentaja Joel Heine kertoo turnauksesta: