Mun Manse

Piällysmies

Toimittajan kysyessä Juicelta kuka on hänen elämänsä tärkein henkilö, vastasi Juice lyhyesti ”minä itse”. Se on nerokasta, sillä tarkemmin kysymystä maistellessamme ymmärrämme sen olevan totta. Leskinen taisi aina olla yhden nokkelan askeleen verran muita edellä.

Piällysmies

Toimittajan kysyessä Juicelta kuka on hänen elämänsä tärkein henkilö, vastasi Juice lyhyesti ”minä itse”. Se on nerokasta, sillä tarkemmin kysymystä maistellessamme ymmärrämme sen olevan totta. Leskinen taisi aina olla yhden nokkelan askeleen verran muita edellä.

Kun tarinankertoja poistuu keskuudestamme, jää muiden tehtäväksi pitää huoli siitä, että tarinointi jatkuu. Satuin kerran paikalle kun Juicea ja häneen liittyviä kertomuksia muistelivat Leskisen vanhat tutut: Pate Mustajärvi, Hannu Hyttinen, Jope Ruonansuu, Heikki Salo ja Kankku Kankaapää. Ja kylläpä siinä riitti kertomista,  voi pojat.

Meitä hyvien tarinoiden ystäviä lykästää. Muun muassa nämä Juicen ystävien kertomat jutut on videoitu talteen, jotta mahdollisimman moni pääsisi niistä nauttimaan. Videot ovat osa perjantaina aukeavaa Piällysmies-näyttelyä. Niin, totta se on – näyttely täynnä tarinoita. Sellaisia ihan oikeita, joilla on sydän ja pää. Esillä on toki myös harvinaisuuksia aina levyistä taiteeseen ja erääseenkin tunnettuun villapaitaan.

Juice Leskinen – Piällysmies – näyttely aukeaa Mäntässä perjantaina. Sinä olet sydämellisesti tervetullut!