Uutiset

Pyynikin Käsityöläispanimo avaa Tampereelle ravintolapanimon

Olutmestari Tuomas Pere kävi keskiviikkona FUN Tampereen Kesä-DJ:nä. Pyynikin Käsityöläispanimo on yli kymmenkertaistanut tuotantomääränsä vuoden takaiseen verrattuna, ja uusia hankkeita on tulossa.

Pyynikin Käsityöläispanimo avaa Tampereelle ravintolapanimon

Pyynikin Käsityöläispanimon olutmestari Tuomas Pere kävi keskiviikkona 13.7. FUN Tampereen Kesä-DJ:nä. Vuodesta 2012 toiminut Pyynikin Käsityöläispanimo on yli kymmenkertaistanut tuotantomääränsä edellisen osakeannin aikana, ja uusia hankkeita on tulossa Raholassa toimivalta panimolta koko ajan lisää.

Palkittu olutmestari Pere paljasti esimerkiksi, että he perustavat Tampereelle ravintolapanimon, joka avattaneen jo ensi vuoden alussa. Pere on saanut yrityksineen tuotteensa vastikään myös suurten kotimaisten kauppaketjujen jakeluun. Ulkomaankin markkinat siintävät jo pyynikkiläisten ajatuksissa. 

Tuomas Pere Kesä-DJ:nä (osa 1):

osa 2: