Uutiset

Sami Hintsanen: Myös KalPa ja Blues yrittivät tilata kannatuslaulua

Muusikko, näyttelijä ja viihteen monitoimimies Sami Hintsanen oli Kesä-DJ:nä tiistaina 5.7. Hintsanen paljasti, että Ruostuneet Hokkarit -yhtyeen kanssa esittämänsä Ilves Murisee -kannatuslaulun jälkeen useat liigaseurat yrittivät tilata häneltä kannustusbiisejä.

Sami Hintsanen: Myös KalPa ja Blues yrittivät tilata kannatuslaulua

Muusikko, näyttelijä, viihteen monitoimimies Sami Hintsanen oli Kesä-DJ:nä tiistaina 5.7. Hintsasen kesään kuuluu vielä muutama näytös Vuokravaimo -teatteriesitystä Porissa, keikkoja oman bändin kanssa ympäri Suomea ja kulttuurivisojen isännöintiä Tampereella.

Vannoutuneen Ilveksen miehen kanssa puhuttiin totta kai myös urheilusta ja kannustusbiiseistä. 

Sami Hintsanen Kesä-DJ:nä (osa 1):

osa 2