Uutiset

Tamperelaisyritys valittiin Euroopan parhaaksi työpaikaksi

Tamperelainen ohjelmistoalan yritys Vincit oy valittiin torstaina Dublinissa Euroopan parhaaksi työpaikaksi. Vincit valittiin tänä vuonna myös Suomen parhaaksi työpaikaksi.

Tamperelaisyritys valittiin Euroopan parhaaksi työpaikaksi

Tamperelainen ohjelmistoalan yritys Vincit oy palkittiin Dublinissa Irlannissa torstaina 16.6. järjestetyssä palkintojenjakotilaisuudessa Euroopan parhaana työpaikkana. Tämän vuoden Great Place to Work –tutkimuksessa Euroopan viidentoista parhaan organisaation joukosta löytyy Vincitin lisäksi kolme suomalaista yritystä; Gofore , Arcusys ja Nitor. Lisäksi Euroopan parhaiden monikansallisten organisaatioiden sarjassa AbbVie (9.) ja McDonald’s (17.) edustavat Suomen parhaiden joukkoa.  Vuonna 2007 perustettu Vincit oy on valittu kolme kertaa Suomen parhaaksi työpaikaksi, edellisen kerran kuluvana vuonna. 

Great Place to Work julkisti 16. kesäkuuta Euroopan 100 parasta työpaikkaa. Lista muodostuu monikansallisista työpaikoista, suurista organisaatioista sekä keskisuurista organisaatioista. Euroopan parhaat työpaikat -lista pohjautuu Great Place to Workin tekemään, maailman laajimpaan johtamistutkimukseen ja se julkaistiin tänä vuonna 14:tta kertaa peräkkäin. Tutkimukseen osallistui yli 2 250 organisaatiota 19 maassa. Maakohtaisissa tutkimuksissa selvitetään työntekijöiden kokemus työpaikastaan ja arvioidaan organisaatioiden johtamiskäytännöt - henkilöstökyselyyn vastasi yli 700 000 työntekijää.

 

Mikko Kuitunen 17.06.16