Uutiset

Hanna Suurhasko Pyynikin kesäteatterisäätiön uudeksi toiminnajohtajaksi

Pyynikin kesäteatterisäätiön uudeksi toiminnajohtajaksi on valittu Hanna Suurhasko. Hän lupaa, että Pyynikin kesäteatterissa kotimainen ohjelmistoprofiili säilyy mutta ohjelmistovalinnat saattavat olla jatkossa monipuolisempia.

Hanna Suurhasko Pyynikin kesäteatterisäätiön uudeksi toiminnajohtajaksi

Pyynikin kesäteatterisäätiön uudeksi toiminnajohtajaksi on valittu Hanna Suurhasko. Pyynikin kesäteatteria jo kuudentoista vuoden ajan luotsannut Jari Nieminen jättäytyy tehtävästään tämän kesän jälkeen.

 Syksyllä pestinsä aloittava Suurhasko on 37-vuotias kulttuurituottaja, joka on työskennellyt pitkään näyttämötaiteen tuotannon, hallinnon ja markkinoinnin parissa. Suurhasko on toiminut mm. Suomen Kansallisbaletin tuottajana sekä useissa teatterialan luottamustoimissa. Suurhasko haluaa muun muassa osallistaa yleisön teatterin toiminnan kehittämiseen.
 

Hanna Suurhasko 17.06.16