Uutiset

Punainen Risti auttaa festarijuhlijoita

Kuva: Punainen Risti, kuvaaja: Alejandro Lorenzo

Punaisen Ristin ensiavun, päihdetyön sekä hiv- ja seksuaaliterveystyön vapaaehtoiset päivystävät seuraavan kerran Metal meeting -tapahtumassa Tampereen Ratinanniemessä 17.–18. kesäkuuta.

Punainen Risti auttaa festarijuhlijoita

Punaisen Ristin ensiavun, päihdetyön sekä hiv- ja seksuaaliterveystyön vapaaehtoiset päivystävät viikoittain eri kesätapahtumissa Tampereella. Tampereen osaston kesä käynnistyi viime viikolla South Park-festivaaleilla ja päivystyksiä jatketaan aina elokuun alkuun asti Eppu Normaalin 40-vuotisjuhlakonserttiin saakka.

Ensiapuryhmälle tulee pääsääntöisesti hoidettavaksi tapahtumissa juhlijoiden pieniä haavoja, rakkoja sekä nilkan nyrjähdyksiä. Isommilla festivaaleilla myös päihtyneitä autetaan enemmän kuin illalla päättyvissä tapahtumissa.

Kaikki Punaisen Ristin päivystävät vapaaehtoiset ovat täysi-ikäisiä ja tehtäväänsä koulutettuja. Punaisen.
 

Ensiapuryhmän johtaja Veijo Vasama, Punaisen Ristin Tampereen osasto 16.06.