Uutiset

Tampere-talon uudet tapahtumatilat avattiin

Tampere-talo hakee tulevina vuosina liikevaihdon ja kävijämäärän kasvua, kertoo toimitusjohtaja Pauliina Ahokas. Kilpailukykyä vahvistavat mm. tänään avatut kolme uutta tapahtumatilaa Maestro, Duetot ja Riffi.

Tampere-talon uudet tapahtumatilat avattiin

Kongressi- ja kulttuurikeskus Tampere-talo Oy hakee tulevina vuosina liikevaihdon ja kävijämäärän kasvua. Kilpailukykyä vahvistavat mm. tänään avatut kolme uutta tapahtumatilaa Maestro, Duetot ja Riffi. Kyseiset tilat sijaitsevat Sorsapuiston ja Viinikankadun kulmaan tulevassa lisärakennuksessa. Tampere-talon toimitusjohtaja Pauliina Ahokas kertoo, että Sorsapuisto ja Sorsalampi olivat avainasemassa kun hanketta lähettiin toteuttamaan. 

Rakentaminen jatkuu vielä tämän ja ensi vuoden ajan. Syksyllä valmistuvat ravintolat ja myymälä-aulapiste sekä Muumimuseo, joka avautuu itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi toukokuussa 2017.

Uudistushankkeen kustannukset ovat lähes 22 miljoonaa euroa. Uudistusten myötä talo pystyy järjestämään entistä enemmän yhä suurempia tapahtumia sekä palvelemaan monipuolisesti vielä nykyistäkin laajempaa asiakaskuntaa. Tampere-talo on jo nyt asiakasmäärässä mitattuna Suomen suurin kulttuuri- ja kongressikeskus 350 000 vuosikävijällä. Kokous- ja kongressialan valtakunnallisessa asiakastyytyväisyystutkimuksessa talo on saavuttanut kärkipaikan jo seitsemän kertaa peräkkäin.
  

 

Toimitusjohtaja Pauliina Ahokas 27.5.16