Uutiset

Eput Cumuluksen valokuvanäyttelyssä: "Taattua kamaa"

Tampereen Koskikadun Cumulus-hotellissa on avattu Eppu Normaali -valokuvanäyttely. Legendaarinen Eppu Normaali juhlii tänä vuonna 40-vuotista taivaltaan. Näyttely on auki elokuun loppuun saakka, ja sinne on vapaa pääsy.

Eput Cumuluksen valokuvanäyttelyssä: "Taattua kamaa"

Tampereen Koskikadun Cumulus-hotellissa on avattu 25.5.  Eppu Normaali -valokuvanäyttely. Legendaarinen Eppu Normaali juhlii tänä vuonna 40-vuotista taivaltaan ja juhlavuoden kunniaksi järjestetty näyttely tarjoaa faneille ainutlaatuisia välähdyksiä bändin uralta.

Hotellin aulaan ja ravintolaan sijoitetut 45 valokuvaa on ottanut Harri Hinkka, joka on lähes kahden vuosikymmenen ajan kuvannut Eppu Normaalin levynkansia ja virallisia promokuvia. Näytille tulee kuitenkin myös ennennäkemätöntä kuvamateriaalia yhtyeen pitkän uran varrelta. Suurin osa kuvista nähdään nyt ensi kertaa isossa koossa.

Valokuvanäyttely on auki elokuun loppuun saakka, ja sinne on vapaa pääsy.

Martti ja Pantse Syrjä Juha Koivusen haastattelussa: