Futis

Soisalo hakee läpimurtoa

Ilvekseen täksi kaudeksi siirtynyt Mikael Soisalo on aloittanut liigakauden vahvasti. Haastattelussa nuori mies kertoi kauden tavoitteekseen läpimurron Veikkausliigaan.

Soisalo hakee läpimurtoa

HJK:sta täksi kaudeksi Ilvekseen siirtynyt Mikael Soisalo teki ensimmäisen liigamaalinsa ottelussa PK-35 vastaan. Nopea laitahyökkääjä on pelannut alle 17- ja 18-vuotiaiden maajoukkueissa ja ilmoittaa tavoitteekseen ulkomaiden kentät. Sitä ennen kuitenkin tarkoituksena on vakiinnuttaa paikka Ilveksen Veikkausliigamiehistössä.

Seuraavan kerran Soisalo nähdään tositoimissa keskiviikkona, kun Ilves kohtaa FC Lahden. Molemmat joukkueet ovat keränneet toistaiseksi yhdeksän pistettä. Ilves on pelannut seitsemän ja Lahti kahdeksan ottelua. Kamppailu Hämeen herruudesta alkaa Tammelassa keskiviikkona klo 18.30.

FUN Tampere selostaa Ilveksen ja FC Lahden välisen ottelun. Mikko Aaltonen selostaa ja kommentaattorina toimii viime syksynä uransa päättänyt Jussi Kujala. Jalkapallolähetys alkaa klo 18.

Mikael Soisalo, miltä liigavauhti on tuntunut?