Uutiset

Rokkigaala Tornihotellissa joulukuussa

Manserock saa oman gaalansa, kun Tampereen Tammerkosken Nuorkauppakamari toteuttaa Rokkigaala-nimellä kulkevan hyväntekeväisyysjuhlaillan Tampereen Tornihotellissa joulukuussa.

Rokkigaala Tornihotellissa joulukuussa

Manserock saa oman gaalansa, kun Tampereen Tammerkosken Nuorkauppakamari toteuttaa Rokkigaala-nimellä kulkevan hyväntekeväisyysjuhlaillan Tampereen Tornihotellissa perjantaina 2.12. Illan aikana vieraita viihdyttävät Popeda-kapteeni PateMustajärvi sekä yhtyetoverinsaCostello Hautamäki. Lavalla nähdään myös Voice of Finlandista tuttu Antti Railio, Uniklubin Jussi Selo, pitkän linjan pispalalainen rock-yhtye Hauli Bros sekä bluesrock-mies Heikki Silvennoinen. House Bandin muodostavat tamperelaiset ammattimuusikot Kalle Alatalo, Okke Komulainen, Jani Auvinen ja Klaus Wirzenius. Gaalaillan seremoniamestarina toimii radiojuontaja Mikko Siltala.
 

Illan tuotot ohjataan Tampereen Seudun Nuorisoasunnot Tasna Ry:lle tamperelaisten asunnottomien nuorten tukemiseen. Varoilla hankitaan nuorille muun muassa kodin aloituspakkaukset.

 

Promoottori Petra-Miisa Juusenaho kertoo mistä idea Rokkigaalaan sai alkunsa: