Uutiset

Pesäpallon suosio nousussa Tampereella

Manse PP:n naisten lukkari Mari Mantsinen ja miesten pelinjohtaja Mika Kulmala vierailivat Fun Tampereen aamussa perjantaina.

Pesäpallon suosio nousussa Tampereella

Manse PP lähtee tavoittelemaan mitalia naisten Superpesiksessä, kertoi lukkari Mari Mantsinen. Kausi alkoi tappiolla Raumalla, mutta voittotili aukesi heti toisessa ottelussa. Sunnuntaina edessä on vierasottelu Viinijärven Urheilijoita vastaan.

MIehet jatkavat viel ä Ykköspesiksessä, mutta pelinjohtaja Mika Kulmalan mukaan nousu Superpesikseen on tähtäimessä. Myös miesten joukkueen kausi alkoi tappiolla, mutta kotikentällä voittotili aukesi heti ensiyrittämällä. Alkavan viikonlopun Manse viettää vieraskiertueella, lauantaina vastassa on Siilinjärvi ja sunnuntaina Muhos.

Kulmala oli myös tyytyväinen pesäpallon suosion kasvuun. Etenkin junioreiden määrä on Tampereella ollut kasvussa. 

Mari Mantsinen ja Mika Kulmala aamuvieraana Lapland Hotellissa 20.5.