Uutiset

Tamperelainen Jukka Valli voitti rikosnovellikilpailun

Sokos Hotel Tornissa julkistettiin perjantaina viime syksynä alkaneen rikosnovellikilpailun voittajaksi Jukka Valli. Vallin novelli sisältyy samassa tilaisuudessa esiteltyyn novellikokoelmaan Rikospaikka Tampere.

Tamperelainen Jukka Valli voitti rikosnovellikilpailun

Jukka Valli on voittanut Solo Sokos Hotel Torni Tampereen, kustantaja CrimeTimen ja Tampereen kaupungin järjestämän rikosnovellikirjoituskilpailun. Voittaja julkistettiin Solo Sokos Hotel Tornissa perjantaina 13.5. Samassa tilaisuudessa julkistettiin Rikospaikka Tampere –novellikokoelma, johon myös Vallin voittoteos Neiti Vaahtera sisältyy. Kokoelmassa on tekstit yhteensä 16 CrimeTimen kirjailijalta, kuten Seppo Jokiselta.

Kirjoituskilpailu käynnistyi lokakuussa 2015 hotelli Torni Tampereen 1-vuotissyntymäpäiväviikolla, jolloin julkaistiin myös hotelliin sijoittuva, Seppo Jokisen kirjoittama rikosnovelli.
 

Jukka Valli kertoo teoksestaan Juha Koivusen haastattelussa: