Uutiset

Valo-Ratinan peruskivi muurattiin tänään

Kauppakeskus Ratinan on tarkoitus valmistua keväällä 2018. Torstaina muurattiin Valo-Ratina -rakennuksen peruskivi, johon ikuistettiin myös tervehdyksiä.

Valo-Ratinan peruskivi muurattiin tänään

Kauppakeskus Ratinan peruskivi muurattiin torstaina 12.5. Muuraajina mukana olivat muun muassa Tampereen
kaupungin pormestari Anna-Kaisa Ikonen, kansanedustaja Arto Satonen ja  Spondan toimitusjohtaja Kari Inkinen. Seitsemän henkilön tervehdykset ikuistettiin torstaina muurattuun Valo-Ratinan peruskiveen. Näiden viestien kirjoittajat osallistuivat myös peruskiven muuraukseen.

Keväällä 2018 valmistuvasta 53 000 neliömetrin kauppakeskus Ratinasta tulee Tampereen isoin kaupallinen keskus. Ratinaan tulee kolme kauppapaikkaa;uudisrakennus Valo-Ratina sekä kaksi entisöityä funkkisrakennusta, Funkkis-Ratina ja Ranta-Ratina. Rakennuksiin sijoittuvat yli 140 liikettä  

Kauppakeskuspäällikkö Visa Vainiola Juha Koivusen haastattelussa: