Uutiset

Puolet ulkojääotteluiden lipuista on myyty

Ilveksen ensi kauden ulkoilmaotteluiden lipuista on myyty puolet. Sorsapuistoon tuodaan siirrettävät katsomot noin 13 000 ihmiselle. Ilveksen vastustajina Ulkojäät 2016 –tapahtumassa ovat Tappara ja Helsingin IFK.

Puolet ulkojääotteluiden lipuista on myyty

Ilveksen ensi kauden ulkoilmaotteluiden lipuista on tällä hetkellä myyty noin puolet. Sorsapuistoon tuodaan joulukuussa siirrettävät katsomot noin 13 000 ihmiselle kahteen otteluun, jossa Ilveksen vastustajina ovat viime kauden finalistit Tappara ja Helsingin IFK.

Ulkojäät 2016 -tapahtuman ottelut pelataan perjantaina 16. ja lauantaina 17. joulukuuta. Perjantain paikallisotteluun on osa katsomoalueista jo myyty loppuun, mutta molempiin otteluihin saa vielä lippuja. 

Ilveksen yhteyspäällikkö Lasse Fihl haastattelussa: