Uutiset

Tältä näyttää uusi Tamppi

Painotuore Suvi-Tamppi vuosimallia 2016.

Tamperelaisten teekkareiden vuosittainen vappujulkaisu Tamppi julkistettiin tiistaina kello 13 Tampereen teknillisen yliopiston Festia–salissa. Tämänvuotinen teekkarihuumorijulkaisu sai kesäliitteen muodon.

Tältä näyttää uusi Tamppi

Tamperelaisten teekkareiden vuosittainen vappujulkaisu Tamppi julkistettiin tiistaina 19.4. Tampereen teknillisen yliopiston Festia–salissa. Tämänvuotinen teekkarihuumorijulkaisu on nimeltään Suvi-Tamppi ja tyyliltään "kesäliite" .

Tamppi – nimellä teekkarihuumoria on ahdettu samojen kansien väliin vuodesta 1978, mutta jo ennen tätä tamperelaiset teknillisen alan korkeakouluopiskelijat tuottivat kaupunkilaisten iloksi 70-luvulla julkaisuja Tamppaani ja Gulliveri.
 

Joonas Lehtonen ja Mika Marttila kertovat painotuoreesta Tampista: