Uutiset

Keilailun valtikka tukevasti Tampereella

Tampereen Keilakerho otti päättyneellä kaudella jo 11. liigamestaruutensa 2000-luvulla. Mestareiden Perttu Jussila ja Jussi Turtiainen kävivät kertomassa mestaruuden taustoista.

Keilailun valtikka tukevasti Tampereella

Tampereen Keilakerho on hallinnut yksinvaltiaan tavoin keilailun SM-liigaa viime vuosina. Tänäkin vuonna mestaruuspysti tuotiin Tampereelle. Jussi Turtiainen kertoi haastattelussa menestyksen takuutekijöiksi hyvän joukkuehengen ja kovan työnteon.

Päättyneellä kaudella mestaruus ei kuitenkaan tullut helpolla, vaan TKK oli kauden mittaan jo 10 pistettä sarjan kärkeä perässä. Lopulta tamperelaiset kuitenkin kirivät eron umpeen ja ratkaisivat mestaruuden viikonloppuna Helsingissä pelatulla päätöskierroksella.

Jussi Turtiainen ja Perttu Jussila haastattelussa 19.4.