Uutiset

Teemu Ojalasta Komediateatterin uusi toimitusjohtaja

Tampereen Komediateatterin uusi toimitusjohtaja on Teemu Ojala. Nykyinen toimitusjohtaja Panu Raipia luovuttaa tehtävänsä Ojalalle 1.8. Raipia jatkaa teatterinjohtajan tehtävässään.

Teemu Ojalasta Komediateatterin uusi toimitusjohtaja

Tampereen Komediateatteri säätiö saa uuden toimitusjohtajan 1.8.2016 alkaen. Filosofian Maisteri Teemu Ojala on valittu jatkamaan Panu Raipian jättämää tehtävää. Raipia jatkaa kuitenkin teatterinjohtajana vastaten taiteellisesta puolesta: näytelmävalinnoista, näyttelijäkiinnityksistä jne. Panu Raipia ehti toimia Tampereen Komediateatteri säätiön toimitusjohtajana 18 vuotta.

Komediateatterissa tapahtuva johdon uudelleen organisointi johtuu siitä, että toiminta on nykyisin niin laajaa,
että teatterin kehitys edellyttää kahta johtajaa. Teemu Ojala nousee toimitusjohtajaksi Komediateatterin tuottajan tehtävistä. Hänellä on koulutuksen ja kokemuksen myötä laaja-alainen teatterin tuntemus. Hän on toiminut tuottajatehtävien lisäksi niin ohjaajana, käsikirjoittajana kuin toimittajanakin. Teatterin taloustuntemus on kasvanut tuottajan työtä tehdessä.

Komediateatteri valmistautuu tällä hetkellä tulevaan kesään, jossa on kaksi ensi-iltaa: Sinikka ja Tiina Nopolan Risto Räppääjän ja Sevillan Saiturin sekä Neil Hardwickin, Jussi Tuomisen ja Panu Raipian Reinikainen -komedian. Tulevana syksynä Tampereen Komediateatteri juhlii 25-vuotista taivaltaan laajalla ohjelmistolla. Myös Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmisto on jo hyvin pitkälle suunniteltu.

 

Teemu Ojala ja Panu Raipia Juha Koivusen haastattelussa: