Futis

Valencia Ratinaan Kujalan jäähyväisotteluun

Jussi Kujala pelaa vielä yhden ottelun.

Ilves kohtaa 85-vuotisjuhlaottelussaan espanjalaisen Valencian. Kyseessä on myös Jussi Kujalan jäähyväisottelu.

Valencia Ratinaan Kujalan jäähyväisotteluun

Ilves juhlii seuran 85-vuotista taivalta kohtaamalla juhlaottelussa espanjalaisen suurseuran Valencian. Ottelu pelataan Ratinan stadionilla 30. heinäkuuta. Valencia on voittanut historiansa aikana kuusi Espanjan mestaruutta ja se on menestynyt myös eurokentillä. UEFA-cupin voittoa seura juhli viimeksi vuonna 2004. Mestareiden Liigan finaaliin se ylsi vuosina 2000 ja 2001. Tällä hetkellä Valencia on Espanjan La Ligassa sijalla 12.

Ottelu on samalla myös uransa viime kauteen päättäneen Jussi Kujalan jäähyväisottelu. Kujala pelasi uransa aikana kasvattajaseuransa lisäksi Ajaxissa, De Graafschapissa, Tampere Unitedissa, sekä Kuopion ja Turun Palloseuroissa.

Lipunmyynti tapahtumaan käynnistyy ensi maanantaina.

Jussi Kujala Juha Koivusen haastattelussa: