Futis

Ilves kohtaa Valencian Ratinassa heinäkuussa

Tampereen Ilves pelaa juhlavuotensa kunniaksi Ratinan stadionilla jalkapallo-ottelun espanjalaista Valenciaa vastaan heinäkuun 30. päivä.

Ilves kohtaa Valencian Ratinassa heinäkuussa

Tampereen Ilves täytti sunnuntaina 10.4. 85 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Ilves pelaa Ratinan stadionilla jalkapallo-ottelun espanjalaista suurseuraa Valenciaa vastaan. Heinäkuun 30. päivä pelattavasta ottelusta on tulossa suurin tapahtuma, jonka Ilves tämän vuoden aikana järjestää.

- Tapahtumasta odotetaan ennen kaikkea hienoa ottelua, jossa Ilves pääsee haastamaan suuren ja mahtavan Valencian. Tarkoituksena on ehdottomasti järjestää tamperelaisille ja erityisesti junioreille ikimuistoinen tapahtuma, kertoo Ilveksen toimitusjohtaja Toni Hevonkorpi.

Valencia on tällä kaudella kuulunut La Ligan keskikastiin. Seura on voittanut maansa mestaruuden seitsemän kertaa. Edellisen kerran Espanjan herruus meni valencialaisille keväällä 2004. Samana vuonna seura voitti myös Uefa-cupin. Seura perustettiin vuonna 1919, joten Espanjan itärannikolla on muutaman vuoden kuluttua luvassa 100-vuotisjuhlat.

Ottelussa yksi tamperelainen jalkapallotarina saa arvokkaan päätöksen, kun Jussi Kujala pelaa vielä yhden kamppailun Ilves-paidassa: www.funtampere.fi/fun-tampereen-futis/futisuutiset/valencia-ratinaan-kujalan-jaahyvaisotteluun

Olympiastadionin ollessa remontissa, on 17 000 ihmistä vetävä Ratina tällä hetkellä maamme suurin urheilupyhättö. Tammerkosken kupeessa sijaitsevan Ratinan stadionin yhteyteen rakennetaan tapahtumapäivänä kisakylä, missä on mahdollisuus virittäytyä pelitunnelmaan ennen ottelua.

Lipunmyynti tapahtumaan alkaa maanantaina 18.4 Tiketissä ja Lippu.fi:ssä. Lippuja myyvät myös Ilves jalkapallon juniorijoukkueet. Joukkueiden myymien lippujen tuloista osa menee Ilveksen juniorijalkapallon hyväksi.

 

Ilveksen toimitusjohtaja Toni Hevonkorpi Juha Koivusen haastattelussa: