Uutiset

Asukastilaisuus Hervannan tulevaisuuden palveluista tiistaina 5.4

Tampereen kaakkoisen alueen palvelut ja niiden saavutettavuus ovat aiheena Hervannassa asukastilaisuudessa huomenna tiistaina 5. huhtikuuta.

Asukastilaisuus Hervannan tulevaisuuden palveluista tiistaina 5.4

Tampereen kaakkoisen alueen palvelut ja niiden saavutettavuus ovat aiheena Hervannassa asukastilaisuudessa huomenna tiistaina 5. huhtikuuta. Mietinnän alla ovat kaikki alueen palvelut terveyspalveluista virkistysalueisiin. Tilaisuudessa esitellään myös lasten ja nuoren palvelujen muutostarpeita ja -suunnitelmia ja pohditaan esimerkiksi riittääkö Hervantaan yksi yläkoulu ja millainen yksikkö Kanjonin koulusta pitäisi tehdä. Tilaisuudessa pohditaan Hervannan lisäksi myös muun muassa Vuoreksen ja Hallilan kaupunginosien palveluita.

Asukastilaisuus pidetään tiistaina 5. huhtikuuta klo 17.30-19.30 Pohjois-Hervannan koululla.