Uutiset

Tappara terveellä miehistöllä pudotuspeleihin

Tappara ja Lukko kohtaavat jo neljäntenä keväänä peräkkäin pudotuspeleissä. Tapparan päävalmentaja Jussi Tapola kävi aamuvieraanamme ennakoimassa tänään alkavaa puolivälieräsarjaa.

Tappara terveellä miehistöllä pudotuspeleihin

 Tappara ja Lukko ovat kohdanneet kolmena edellisenä keväänä välierissä. Tänä vuonna joukkueiden taistelu osuu jo puolivälierävaiheeseen. Paikka välieriin ratkeaa neljällä voitolla.

Runkosarjassa kolmanneksi sijoittunut Tappara pelasi talven mittaan parhaimmillaan häikäisevää jääkiekkoa, mutta otteet ailahtelivat jopa otteluiden sisällä runsaasti. Kolmen edellisen kevään hopeamitalit ovat varmasti jättäneet nälkää Kirvesrinnoille, mutta päästäkseen kirkastamaan mitaleita, täytyy fokus pysyä tiukasti kulloinkin meneillään olevassa ottelussa. Päävalmentaja Jussi Tapolan mukaan joukkue pääsee terveenä pudotuspeleihin.

Raumalaisten runkosarja päättyi sijalle kuusi. Etenkin Lukon erikoistilanteet olivat iskussa, sillä joukkue oli prosenttien valossa tehokkain ylivoimajoukkue. Myös alivoima toimi, sillä joukkue oli myös jäähyjen tappamisessa prosenteilla mitattuna paras.

Runkosarjassa Lukko voitti joukkueiden kaksi ensimmäistä ja Tappara kaksi jälkimmäistä kohtaamista. Kahtena edellisenä keväänä jatkaja on ratkaistu vasta seitsemännessä ottelussa. Tasaisilta vaikuttavat myös tämän kauden lähtökohdat.

Ensimmäinen ottelu pelataan Hakametsässä perjantaina klo 18.30. Lauantaina jatketaan Raumalla ja Hakametsään palataan jälleen tulevana tiistaina.
 

Jussi Tapola aamuvieraana 18.3.