Uutiset

Roosalupi taas keskiviikkona

Anneli Kanto kertoi Roosalupin tarjonnasta

Joka kuun kolmas keskiviikko kokoontuvalla Roosalupilla nähdään tällä viikolla Siiri Enoranta, Karo Hämäläinen ja Heikki Kovalainen.

Roosalupi taas keskiviikkona

Tampereella vietetään tällä viikolla Kirjallisuusviikkoa. Viikonlopun ohjelmassa on maailman pienimmiksi kirjamessuiksi tituleeratut Vihtorin Kirjaston Kirjamessut. Messut pidetään Ilveksessä perjantaina ja lauantaina. Messuilla jaetaan mm. Tulenkantaja-palkinto ja Lause-Finlandia. Vihtorin Kirjaston Kirjamessuille on vapaa pääsy.

Pirkkalaiskirjailijoiden järjestämä Roosalupi kokoontuu joka kuun kolmantena keskiviikkona. Maaliskuun Roosalupilla Ilveksen yökerhossa ovat mukana Siiri Enoranta, Karo Hämäläinen ja Heikki Kovalainen. Tilaisuus alkaa keskiviikkona klo 18. Myös Roosalupille on vapaa pääsy.
 

Kirjailija Anneli Kanto kertoo Roosalupista