Uutiset

Masuunin mestarit aamuvieraina

Mestarit Masuunissa tapahtumailtana 11.3. hellojen äärellä ahkeroivat ravintolan nykyinen keittiöpäällikkö Jarmo Kajander sekä entiset keittiömestarit Mika Roito ja Heikki Ahopelto kävivät aamuvieraana 8.3.

Masuunin mestarit aamuvieraina

Hotelli Ilves täyttää tänä vuonna 30 vuotta ja juhlistaa merkkivuottaan monipuolisella ohjelmalla. Masuunissa vietetään ainutkertaista Mestarit Masuunissa -iltaa 11.3.2016, jolloin ravintolan entiset keittiömestarit saapuvat tuttuun keittiöön ja loihtivat yhdessä viiden ruokalajin menun.

Ilveksen entiset keittiömestarit Mika Roito, Heikki Ahopelto ja nykyinen keittiöpäällikkö Jarmo Kajander kävivät meillä tiistaina aamuvieraana. Tapahtumailtana hellojen äärellä ahkeroivat lisäksi Juha Jukantupa ja Mikko Kautto. 

Jokainen keittiömestari suunnittelee ja toteuttaa Mestarit Masuunissa -illalliselle yhden ruokalajin, joka edustaa kunkin keittiömestarin aikakauden ruokatyyliä Masuunissa. Menu sisältää viisi ruokalajia. Tapahtumailtana ravintolassa tarjoillaan ainoastaan Mestarit Masuunissa -menuta. 

Mika Roito, Heikki Ahopelto ja Jarmo Kajander haastattelussa: