Uutiset

Ilveksen Kainulainen: Urheilutapahtumien pääsylipuilta ALV pois

Ilves Hockey Oy:n hallituksen puheenjohtaja Vesa Kainulainen ehdottaa urheilutapahtumien pääsylippujen arvonlisäveron poistamista kokonaan. Kainulainen kommentoi myös Ylen Ilveksen taloustilannetta käsitelleen artikkelin väitteitä.

Ilveksen Kainulainen: Urheilutapahtumien pääsylipuilta ALV pois

Ilves Hockey Oy:n hallituksen puheenjohtaja Vesa Kainulainen ehdottaa urheilutapahtumien pääsylippujen arvonlisäveron poistamista kokonaan. Kainulaisen mukaan ALV:n pudottaminen nykyisestä kymmenestä prosentista nollaan ei ainoana toimena pelastaisi urheiluseuroja otsikoissa olleilta talousvaikeuksia, mutta sitä voitaisiin muiden muutosten ohella kokeilla.

Kainulainen ottaa haastattelussa kantaa myös  Ylen 1.3. julkaisemiin liigaseurojen talousuutissiin, jotka käsittelevät   Ilveksen taloustilannetta sekä hallintotapaa.

Vesa Kainulaisen haastattelu (toimittajana Jari Runsas):