Uutiset

Naisen logiikka valaisee Komediateatterin

Speden sketsit saavat uuden elämän Tampereen Komediateatterissa, kun Naisen logiikkaan voi perehtyä ravintolateatterissa. Emilia Pokkisen ja Jari Salmen tähdittämä esitys saa ensi-iltansa 23. helmikuuta.

Naisen logiikka valaisee Komediateatterin

Speden sketseihin perustuva naisen logiikka muuttaa maailmaa nyt Tampereen Komediateatterin ravintolateatterissa. Juonellisessa komediassa paneudutaan Hugon ja Valman avioliiton syövereihin, jossa naisen logiikalla pohditaan mm. passikuvan tarpeellisuutta, tutkanpaljastimia, Neuvostoliiton kanssa tehtävää idänkauppaa ja nouseeko pakkanen vai laskeeko se ja mikä on tasauspyörästö.

Rooleissa nähdään Emilia Pokkinen ja Jari Salmi. Esityksen ohjaa Panu Raipia ja dramatisoi Ville Virkkunen.

Naisen logiikan ensi-ilta on 23.2.2016. 

Jari Salmi ja Emilia Pokkinen kertovat Naisen logiikasta: