Uutiset

Asta Rakentaja alkaa tänään

Pirkanmaan suurin rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja asumisen messutapahtuma alkaa tänään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Asta Rakentaja -messujen projektipäällikkö Anne Saarinen kävi aamuvieraanamme kertomassa tapahtumasta.

Asta Rakentaja alkaa tänään

Pirkanmaan suurin rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja asumisen messutapahtuma alkaa tänään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa, kun Asta Rakentaja -messut alkavat. Samaan aikaan pidetään myös Sisustus-tapahtuma. Näytteilleasettajia on mukana yli 300. Messut ovat avoinna sunnuntaihin saakka päivittäin klo 10 – 17. Etenkin messujen alkamisen ja päättymisen ajankohtaan on myös odotettavissa liikenneruuhkia Messu- ja urheilukeskuksen läheisyyteen.

Anne Saarinen aamuvieraana 5.2.