Uutiset

Pekka Leppänen on vuoden vapaaehtoistoimija

Pekka Leppänen

Tampereen kaupungin terveyttä ja toimintakykyä edistävien palvelujen lautakunta on tänään palkinnut Pekka Leppäsen vuoden vapaaehtoistyöntekijänä. Palkinto myönnettiin nyt ensimmäisen kerran.

Pekka Leppänen on vuoden vapaaehtoistoimija

Tampereen kaupungin terveyttä ja toimintakykyä edistävien palvelujen lautakunta palkitsi tänään ensimmäistä kertaa vuoden vapaaehtoistyöntekijän. Palkinto myönnettiin tamperelaiselle Pekka Leppäselle.

Leppänen on toiminut monipuolisesti niin iäkkäiden kuin nuortenkin parissa, mm. Tampereen Kaupunkilähetyksessä ja Tesoma-seurassa.
Leppästä palkinnonsaajaksi ehdottaneet kertoivat perusteluissaan, että Leppänen on aina valmiina auttamaan ja keksimään tekemistä niin nuorille kuin vanhoillekin.
Leppänen ohjaa muun muassa ikäihmisten liikuntaryhmiä ja valvoo nuorten työllistettyjen kesätyöntekijöiden toimintaa. Hän myös osallistuu aktiivisesti erilaisten tapahtumien ja retkien järjestämiseen ja toteuttamiseen.

Leppänen rohkaisee ihmisiä mukaan vapaaehtoistoimintaan.
-Vaihtoehtoja on monenlaisia ja toimintaan voi osallistua omien aikataulujensa mukaan. Tärkeintä toiminnassa on olla ihminen ihmiselle, kertoo Leppänen.

Pekka Leppänen Marja Tuomisaaren haastateltavana