Uutiset

Classic sarjakärjessä

Maailmanmestarivalmentaja Petteri Nykky on luotsannut Classicin liigakärkeen.

Classic otti viikonloppuna jo kuudennen peräkkäisen voittonsa ja nousi Salibandyliigan kärkeen. Koovee paranteli asemiaan perjantain Oilers-voitolla.

Classic sarjakärjessä

Tamperelaisjoukkueilla oli kiireinen viikonloppu Salibandyliigassa. Perjantaina Koovee otti kovan päänahan voittamalla Oilersin maalein 8 - 5. Sunnuntaina Koovee kärsi kuitenkin tappion Helsingissä, kun Viikingit oli parempi maalein 8 - 5.

Classicin viikonloppu käynnistyi lauantaina Raumalle, missä Salba kaatui maalein 4 - 2. Nihkeä voitto tiesi kuitenkin tamperelaisten nousua sarjan kärkeen pisteen erolla Jyväskylän Happeeseen. Sarjan kärkipaikka pysyi Classicin hallussa myös sunnuntaina, kun NST jäi tamperelaisten jalkoihin maalein 9 - 4.

Ensi lauantaina Classic matkustaa Seinäjoen Peliveljien vieraaksi. Kooveella on jälleen edessä Helsingin reissu, tuolloin vastassa on M-Team.

Classic-luotsi Petteri Nykky oli tyytyväinen Classicin viisikkopeliin NST:tä vastaan.