Uutiset

Vapriikissa vieraili viime vuonna yli 100 000 museokävijää

Tänä vuonna 20-vuotta täyttävässä Museokeskus Vapriikissa vieraili vuoden 2015 aikana 101 284 kävijää. Tänä vuonna yleisölle on tarjolla Jääkauden jättiläisiä ja suomalaista rock-historiaa Hurriganes -ilmiön kautta.

Vapriikissa vieraili viime vuonna yli 100 000 museokävijää

Museokeskus Vapriikissa Tampereella vieraili vuonna 2015 yhteensä 101 284 kävijää.  Vuoden 2015 aikana avattiin muun muassa Luonnontieteellisen museon uusi näyttely ja esiteltiin suomalaisten pyhiinvaelluksia keskiajalla.

Tänä vuonna Vapriikki viettää 20-vuotisjuhlaa. Tammikuun 29. päivä avautuu näyttely Jääkauden jättiläiset, joka tuo museoon mm. luonnollista kokoa olevay jäljennökset mammutista ja sapelihammaskissasta. Aprillipäivänä avautuu Hurriganes-ilmiöön pureutuva näyttely, ja kesäkuussa Aika leikkiä-näyttelyn tilalle tulee Nukkemuseon juhlanäyttely Nukkekekkerit.
 

Museokeskus Vapriikin vt. museonjohtaja Marjo-Riitta Saloniemi kertoo Vapriikin menestyksestä