Uutiset

Tapparalla juhlaottelu lauantaina

Tapparan 60-vuotisjuhlavuosi huipentuu lauantaiseen juhlaotteluun. Tapparan ja IFK:n välisen ottelun lisäksi Hakametsässä on runsaasti oheisohjelmaa. Tapparan klubi-isäntä Tatu Rouvali kävi kertomassa juhlapelin ohjelmasta.

Tapparalla juhlaottelu lauantaina

Tappara ja HIFK kohtaavat Hakametsässä lauantaina klo 17. Kyseessä on Tapparan 60-vuotisjuhlaottelu ja pelin lisäksi oheisohjelmaa on runsaasti. Tapahtumat alkavat jo klo 15, kun Tapparan ja IFK:n alumnijoukkueet kohtaavat. Jäällä nähdään tuolloin useita entisiä pelureita molempien seurojen riveissä.

Liigaottelu alkaa tuttuun tyyliin klo 17. Jo ennen peliä, erätauoilla ja pelin jälkeenkin hallissa on tarjolla muun muassa elävää musiikkia. Myös Tapparan liigajoukkue tulee tervehtimään kannattajiaan ottelun jälkeen. Juhlat Hakametsässä jatkuvat iltakymmeneen asti.

Tatu Rouvali aamuvieraana 26.11.