Uutiset

Ilves julkisti kolme pelaajasopimusta

Tampereen Ilves ilmoittii perjantaina tiedotustilaisuudessaan, että se on tehnyt sopimuksen Antti Hynysen, Tatu Miettusen ja Otto Huuhtasen kanssa.

Ilves julkisti kolme pelaajasopimusta

Ilves on tehnyt 1+1-vuotisen jatkosopimuksen kapteeni Antti Hynysen kanssa. Sopimus kattaa kaudet 2016 ja option kaudesta 2017.
Hynysellä oli Ilveksen kanssa optio tästä kaudesta ja Ilves halusi ehdottomasti käyttää tuon option. 31-vuotias puolustaja pelasi äskettäin päättyneellä kaudella yhteensä 31 liigaottelussa ja oli eittämättä yksi Veikkausliigan parhaista laitapelaajista. Hynynen on Ilves Futis-Liigan kasvatti.

Seura teki myös kahden vuoden jatkosopimuksen keskuspuolustaja Tatu Miettusen kanssa. Sopimus kattaa kaudet 2016 ja 2017.
20-vuotias Miettunen teki läpimurtonsa liigakentillä äskettäin päättyneellä kaudella. Miettunen pelasi Ilveksen alakerrassa 21 ottelussa ja oli joka kerta pelatessaan avauskokoonpanossa. Miettunen on Ilves Futis-Liigan kasvatti.

Kolmantena perjantaisen tiedotustilaisuuden pelaajasopimusjulkistuksena kerrottiin, että seura on tehnyt kolmivuotisen pelaajasopimuksen 15-vuotiaan maalivahti Otto Huuhtasen kanssa. Sopimus kattaa kaudet 2016, 2017 ja 2018.
 

Antti Hynysen kommentit: