Uutiset

Ilveksen uusi päävalmentaja on Jarkko Wiss

Tampereen Ilveksen Veikkausliiga -joukkueen uusi päävalmentaja on kolmivuotisella sopimuksella Jarkko Wiss.

Ilveksen uusi päävalmentaja on Jarkko Wiss

Tampereen Ilves ilmoitti perjantaisessa tiedotustilaisuudessaa, että sen seuraavien kolmen kauden päävalmentaja on Jarkko Wiss. 43-vuotias Wiss on työskennellyt pitkään Palloliiton alue- ja maajoukkuevalmentajana.

Pelaajaurallaan Wiss pelasi Suomen lisäksi Norjan, Englannin ja Skotlannin sarjoissa. Maajoukkueessa hän pelasi 45 ottelua, joissa syntyi kolme maalia.
Kaksi viime vuotta Wiss on toiminut Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkuevalmentajana. Hän teki lokakuun alussa jatkosopimuksen Palloliiton kanssa, mutta tuo sopimus on nyt purettu ja Wiss on jatkossa ainoastaan Ilveksen palveluksessa.

Jarkko Wiss kommentoi Ilves -sopimusta: