Uutiset

Golfia voi harjoitella hallissakin

Golfin kesällä tarjoamia haasteita voi helpottaa kunnollisella talviharjoittelulla

Messukylässä sijaitseva golfin talviharjoittelukeskus Indoor Center pitää lauantaina avointen ovien päivän. Ohjelmassa on muun muassa maksuttomia opetusklinikoita.

Golfia voi harjoitella hallissakin

Golf mielletään helposti kesälajiksi, mutta talvellakin lajin harjoitusolosuhteet ovat Tampereella kunnossa. Messukylässä sijaitseva Indoor Center tarjoaa puitteet talviharjoitteluun niin aloittelijoille, kuin ammattilaisillekin.

Lauantaina 7.11. hallissa pidetään avointen ovien päivä klo 12 alkaen. Tuolloin golfiin pääsee tutustumaan maksutta. Jo golfia pelaaville on tarjolla useita maksuttomia klinikoita ammattilaisten vetäminä.

Seppo Randelin haastattelussa avointen ovien päivästä