Uutiset

Jussi Kujala tyytyväinen Ilveksen kauteen

Jalkapallon Veikkausliigassa nähtiin päättyneellä kaudella pitkästä aikaa tamperelaisväriä, kun Ilves sai hieman yllättäenkin sarjapaikan. Ilves-kasvatti Jussi Kujala kertoi Fun Tampereen haastattelussa olleensa innoissaan mahdollisuudesta edustaa kasvattajaseuraansa liigassa.

Jussi Kujala tyytyväinen Ilveksen kauteen

Ilves sijoittui lopulta kahdeksanneksi viime viikonloppuna päättyneessä jalkapallon Veikkausliigassa. Saavutusta voidaan pitää lähtökohtiin nähden hyvänä, sillä joukkue rakennettiin alkujaan Ykkösessä pelattavaa kautta silmällä pitäen.

Jussi Kujalan mukaan kausi oli raskas, sillä joukkueen pelaajat kävivät pelaamisen ohella päivätöissä. Etenkin palautuminen jäi välillä heikoksi. Siitä huolimatta Ilves oli etenkin kotikentällään varsin vahva ja äityi  kesällä myös pitkään voittoputkeen.

Joukkueen valmennuksessa tapahtui vielä loppukaudesta muutos, kun Keith Armstrong siirtyi syrjään päävalmentajan paikalta. Kujalan mukaan edes joukkueen pelaajat eivät vielä tiedä, kenen johdolla tulevaan kauteen lähdetään.

Jussi Kujala kaudenpäätöshaastattelussa 29.10.