Uutiset

Pyrintö hakee kotivoittoa

Päävalmentaja Ilkka Palviainen kaipaa Pyrinnön puolustuspeliin parannusta

Erikoisella saldolla Korisliigan aloittanut Pyrintö saa tänään vastaansa Kauhajoen Karhun. Pyrintö on hävinnyt molemmat kotiottelunsa tällä kaudella, mutta voittanut kaikki kolme vierasotteluaan.

Pyrintö hakee kotivoittoa

Pyrintö hakee kauden ensimmäistä kotivoittoaan tänään Pyynikillä, kun Kauhajoen Karhu saapuu vieraaksi. Molemmat joukkueet ovat voittaneet kolme kauden viidestä ensimmäisestä ottelustaan. Pyrinnön ja Karhun kohtaamiset ovat viime vuosina olleet tiukkoja ja niissä myös kotietu on ollut merkittävä.

Pyrinnön päävalmentaja Ilkka Palviainen kertoi ennakkohaastattelussa olevansa tyytyväinen muun muassa levypallo- ja kolmen pisteen tilastoihin, mutta kaipasi etenkin puolustustyöskentelyyn parannusta.

Pyrintö ja Kauhajoki kohtaavat Pyynikillä puoli seitsemältä.

Ilkka Palviainen ennakkohaastattelussa