Uutiset

Maalaispojan kiertue starttaa Tampereelta

Mikko Alatalon "Maalaispoika oon"-kappaleesta tuli hitti 40 vuotta sitten. Teeman ympärille syntynyt juhlakiertue starttaa keskiviikkona Tampere-talosta.

Maalaispojan kiertue starttaa Tampereelta

Mikko Alatalon juhlakiertue starttaa Tampere-talosta keskiviikkona. Illan ohjelmaan on tullut pieni muutos. Alunperin vierailijaksi ilmoitettu Janna jää pois sairastuttuaan. Hänet korvaa Tampereen Teatterin tämän syksyn Sugar-musikaalin toinen päätähti Helena Rängman. Muina vierailijoina Tampereella ovat Pate Mustajärvi, Jani Wickholm, Mika Sundqvist, Juri Lindeman, Hiphop-ryhmä Mansesteri ja Anton Äikäs sekä Mikon pojantytär Ronja Alatalo.

Mikko lupaa konsertin sisältävään sekä riemukkaita ralleja että koskettavia balladeja uransa varrelta. 

Mikko Alatalon tunnelmat ennen kiertueen alkua. Toimittajana Marja Tuomisaari