Uutiset

Mentalisti Pete Poskiparta : Las Vegas on jäänyt mieleen

Mentalisti Pete Poskiparta esiintyy tänään Tampereen Komediateatterissa. Hän oli Fun Tampereen aamuvieraana perjantaina.

Mentalisti Pete Poskiparta : Las Vegas on jäänyt mieleen

Mentalisti Pete Poskiparta on liikkunut paljon ulkomailla. Kaikista kohteista hän näkee Las Vegasin olevan paras jo pelkästään ammatin puolesta. Lomakohteista vuorostaan Boston on jäänyt selvästi mieleen.

Mentalisti Pete Poskiparta esiintyy tänään Tampereen Komediateatterissa. Hän oli Fun Tampereen aamuvieraana perjantaina. Hän kertoi haastattelussa mm. Mentalistin ammatista sekä siitä, miten ammattitaitoa voi pitää yllä. Toimittajana Juha Koivunen. 

Mentalisti Pete Poskiparta esiintyy tänään Tampereen Komediateatterissa. Hän oli Fun Tampereen aamuvieraana perjantaina.