Uutiset

Tampereella hotelliyöpyjien määrä on tasaisessa kasvussa

Solo Sokos Hotel Torni Tampere juhlii ensimmäistä syntymäpäiväänsä tällä viikolla. Hotellinjohtaja Mikko Kankaanpää oli Fun Tampereen aamuvieraana tiistaina.

Tampereella hotelliyöpyjien määrä on tasaisessa kasvussa

Suomen korkein hotelli Solo Sokos Hotel Torni Tampere juhlii ensimmäistä syntymäpäiväänsä tällä viikolla. Juhlaviikon aikana hotellissa on luvassa kulttuuritarjontaa ja erikoistarjoiluja. Juhlinta huipentuu lauantaina pidettävään rappujuoksu-tapahtumaan, jolla kerätään rahaa Taysin lapsipotilaille. Juoksureitti kulkee 442 rappusta maan tasalta hotellin huipulle.

Tampereelle on viime aikoina tullut useita uusia hotelleja ja hotellinjohtaja Mikko Kankäänpään mukaan kilpailu on kovaa. Tampere on kuitenkin ollut tänä vuonna tilanteessa, jossa yöpyjien määrä on ollut tasaisessa kasvussa. Esimerkiksi viikonloput ovat olleet Solo Sokos Hotel Torni Tampereessa usein täynnä.

Hotellinjohtaja Mikko Kankaanpää oli Fun Tampereen vieraana tiistaina. Häntä jututti Juha Koivunen. 

Solo Sokos Hotel Torni Tampere juhlii ensimmäistä syntymäpäiväänsä tällä viikolla. Hotellinjohtaja Mikko Kankaanpää oli Fun Tampereen aamuvieraana tiistaina.