Uutiset

Classic jatkaa puhtaalla pelillä

Salibandyliigassa Classic otti neljännen voittonsa, kun Nokian KrP kaatui maalein 5 - 4.

Classic jatkaa puhtaalla pelillä

Classic jatkaa Salibandyliigan kärjessä kerättyään neljästä ottelusta neljä voittoa. Eilen Raholassa joukkue joutui kuitenkin tiukkaan paikkaan, kun Nokian KrP hamusi tosissaan voittoa. Tamperelaisten voitto kirjattiin kuitenkin lopulta maalein 5 - 4.

Ottelun sankari oli koko liigan pistepörssiä johtava Eemeli Salin, joka teki joukkueelleen kaksi tärkeää osumaa. Ensin päätöserän alussa hän vei Classicin 3 - 2 -johtoon ja pari minuuttia ennen täyttä aikaa mies viimeisteli voittomaaliksi jääneen 5 - 3 -osuman.

Sarjaa johtavan Classicin kausi jatkuu ensi maanantaina hallitsevaa mestaria SPV:tä vastaan. Ottelu Tampere Aeenalla alkaa klo 18.30.

Päävalmentaja Petteri Nykky tiukan pelin jälkeen