Uutiset

Vuoden työnantajaa haetaan taas

Tammerkosken nuorkauppakamarin projektipäällikkö Hannu Järvimäki ja viime vuonna Vuoden työantajaksi valitun Vincit Oy:n toimitusjohtaja Mikko Kuitunen kävivät Fun Tampereen aamuvieraana kertomassa Vuoden työnantaja -kilpailusta.

Vuoden työnantajaa haetaan taas

Pirkanmaan paras työnantaja palkitaan tänä vuonna 32. kerran. Vuodesta 1983 saakka järjestetyn kilpailun tavoitteena on kannustaa yrityksiä työllistämään ihmisiä ja kehittämään yrityksen toimintaa myös työntekijöiden näkökulmasta. Tänä vuonna kilpailu uudistuu ja asiantuntijaraadin lisäksi myös työntekijät voivat entistä helpommin ilmoittaa työnantajansa mukaan kilpailuun. Parhaat ehdotukset Vuoden Työnantaja -tiimi palkitsee tuotepalkinnoin ja yhdelle ehdottajista on luvassa pääpalkintona palkallinen vapaapäivä.

Tammerkosken Nuorkauppakamarin ja Radio FUN Tampereen järjestämään kilpailuun voivat osallistua kaikki pirkanmaalaiset yritykset koosta tai toimialasta riippumatta. Ehdotusten perusteella lopulliseen kilpailuun valitaan kymmenen yritystä, jotka käyvät läpi työnantajan arviointiprosessin. Arviointiprosessissa perehdytään mm. työhyvinvointiin, tuloksellisuuteen ja työpaikan ilmapiiriin.

Lopullisen valinnan Vuoden työnantajaksi 2015 tekee pirkanmaalaisista elinkeinoelämän vaikuttajista koostuva raati: Pirkanmaan yrittäjien toimitusjohtaja Pasi Mäkinen, Tampereen kauppakamarin yhteyspäällikkö Akira Ropo, Tampereen kaupungin elinkeinojohtaja Timo Antikainen, Pirkanmaan ELY-keskuksen työllisyys- ja osaamisyksikön päällikkö Erkki Lydén, Pirkanmaan TE-keskuksen johtaja Vesa Jouppila, Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea Oy:n toimitusjohtaja Päivi Myllykangas, Tammerkosken Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Anna Länninki sekä viime vuoden kilpailun voittajan Vincit Oy:n toimitusjohtaja Mikko Kuitunen. Kilpailun suojelijana toimii vuorineuvos Kari Neilimo.

 

Hannu Järvimäki ja Mikko Kuitunen aamuvieraana 24.9.